Paul Lambert be-og afkræfter Keane besøg hos Cleverley

Aston Villa manageren, Paul Lambert, bekræfter, at Roy Keane troppede op ved Tom Cleverley’s hus hos tidligere på ugen, men han afkræfter de historier, der ellers har floreret i den engelske presse.

Der har i de sidste par dage været flere historier omkring Roy Keane, der angiveligt skulle have ønsket en snak med Tom Cleverley på dennes adresse. Paul Lambert bekræfter, at Roy Keane opsøgte Cleverely.

– Jeg snakkede kort med Tom her til morgen, og han forsikrer mig om, at det, der bliver portrærteret, ikke er hvad, der skete. Det var det, udtaler Lambert til SkySports.com.

Roy Keane havde ifølge flere medier et anspændt forhold til flere Aston Villa spillere –  heriblandt viceanfører Gabriel Agbonlahor. Efterfølgende har Keane ønsket et ord med flere Aston Villa spillere for at få klarhed over, hvem der skulle have “lækket” historier om dårlig harmoni til pressen.

Paul Lambert afviser dog, at han selv skulle have et dårligt forhold til den tidligere United kaptajn.

– Jeg har muligvis snakket med Roy Keane flere gange, efter han er stoppet, end da han var træner her. Jeg synes, I (pressen, red.) skulle give ham en chance. Efter hvad jeg hørte fra Tom Cleverley i morges, er jeg sikker på, at historien er kørt ud af proprotioner.

Roy Keane forlod tidligere på sæsonen jobbet som assistenttræner i Aston Villa for at fokusere fuldt på hans opgave som træner for Irland, der forsøger at få en plads ved EM i 2016.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Carrick: Valencia er holdets oversete stjerne

Næste artikel

Medie: Shaw tilbage mod Newcastle

ANNONCE