Pellegrini: Det tredje mål var afgørende

Manuel Pellegrini var ikke tilfreds med sit mandskab, der ikke udnyttede egne chancer og gav United for let spil foran mål.

Meget var sagt og skrevet om Manuel Pellegrini og hans City-mandskab inden dagens Manchester-derby på Old Trafford. De lyseblå har ikke været i god form på de seneste og tabte i dag for fjerde gang i træk på udebane.

Pellegrinis fremtid var der i medierne sat spørgsmålstegn ved, men den chilenske manager havde fået sat spillerne godt op fra kampens start. City åbnede i hvert fald bedst, men kunne ikke holde dominansen mere end et kvarters tid.

– Vi spillede vældig godt de første tyve minutters tid og havde to-tre store chancer for at score yderligere, men det gjorde vi desværre ikke. Derefter spillede United godt og fik styr på kampen. Specielt efter det andet mål, som var lidt specielt da det kom efter et langt spark fra deres målmand, og sprang ind i Young som scorede.

– Det tredje mål afgjorde kampen. De kom foran med to og spillede med stor selvtillid. Jeg vil ikke analysere på dommernes afgørelser, de gør deres bedste, men måske var der offside, men det var bare en af de ting der sker under kampen, sagde Pellegrini i følge Citys hjemmeside efter kampen.

En af de afgørende detaljer i dagens kamp var, at United satte sig på midtbanen. Yaya Toure og Fernandinho blev fuldstændig overstrålet af Herrera, Fellaini og Carrick på den centrale midtbane, men Pellegrini ville ikke klandre Toure for at glippe opdækningen af Fellaini i flere tilfælde.

– Fellaini er i god form i øjeblikket, men Yaya markede ham flot i første halvleg. Efter pausen måtte vi tage større chancer hvilket gav United mere plads. 

– Jeg synes ikke det var fordi vi manglede fart i dag, ej heller fordi United var sublime. Vi lavede minimum to fejl ved deres scoringer. Vi skabte en del i starten men fik ikke omsat det til mål. Det er svært til sidst, når de er foran med to og har det meste af boldbesiddelsen, sagde Manuel Pellegrini, der vil kæmpe for at indhente United i de resterende seks runder af Premier League.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal: Young var kampens spiller

Næste artikel

Reaktioner på sejren

Relaterede artikler
Total
0
Share