Rygte: Memphis tæt på Lyon-skifte

Flere franske og engelske medier skriver i dag, at Memphis Depay er meget tæt på et skifte, der sender ham til Lyon. Hollænderen har forhandlet kontrakten på plads, mens klubberne forhandler om den endelige købssum.

Skal man tro flere franske og engelske medier, så er Lyon tæt på at færdiggøre en handel, der sender Memphis Depay fra Manchester United til den franske storklub.

Blandt andre skriver engelske The Guardian og franske L’Equipe i dag, at Memphis allerede har de personlige betingelser forhandlet på plads med Lyon, mens klubberne stadig har svært ved at få enderne til at mødes.

Her skulle det springende punkt være, at United gerne vil have mere for hollænderen end de 15 millioner pund, som Lyon angiveligt skulle have budt. United gav næsten det dobbelte, da de hentede Memphis i PSV Eindhoven.

United er dog interesseret i at sælge den 22-årige hollænder, hvorfor handlen med Lyon, der i øjeblikket indtager en fjerdeplads i den franske Ligue 1, forventes på plads inden for et par dage. 

Dermed ligner det, at Memphis inden længe kan kalde sig Lyon-spiller, hvor han kan nyde de varmere himmelstrøg – og forhåbentlig lidt mere spilletid. 

Den 22-årige landsholdsspiller har haft gevaldigt svært ved at indfri de store forventninger, der var til ham, da han kom United i sommeren 2015.

Det er blevet til blot 16 kampe fra start i Premier League og to scoringer i den røde trøje. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Pereira: Fantastisk at være i førsteholdstruppen

Næste artikel

Medier: United accepterer Lyons Memphis-bud

ANNONCE