Pereira: Lykkelig for at få debut

Joel Pereira var naturligvis en stolt mand efter debuten i dag mod Wigan, og takkede efterfølgende Jose Mourinho for at give ham chancen.

Ikke nok med at United sikkert gik videre i FA Cuppen, det blev også tid til to debutanter for United i dagens sejr mod Wigan. Først kom Axel Tuanzebe på banen, og med cirka ti minutter tilbage af opgøret, gav Jose Mourinho også debut til målmand Joel Pereira.

Det var ikke meget vi dog fik set til den unge keeper, der i efteråret havde stor succes på lån hos Belenenses i den portugisiske liga. Wigan fik aldrig rigtig testet ham af, men det var naturligvis en meget glad og stolt 20-årig knægt der efter kampen mødte pressen.

– Jeg er meget glad. Hele min familie er glade og stolte, det er et stort øjeblik. Desværre kunne hele familien ikke være her i dag, men de så den i tv derhjemme, og jeg har allerede haft flere af dem i røret. 

– Jeg vil gerne takke manageren for dette, det er ikke mange som får muligheden for at spille her på Old Trafford. Det var fantastisk, lød det efter kampen fra debutanten i målet.

Joel Pereira sad sidste sæson på bænken under Louis van Gaal, blandt andet i kampen mod FC Midtjylland i Europa League, men måtte altså vente til i dag med at få debut i United-trøjen.

Pereira blev kort inde i det nye år hentet hjem til United, for at agere back-up for David de Gea og Sergio Romero, og for at Sam Johnstone kunne få lov at drage på lån hos Aston Villa. Han blev i dag spiller nummer 902 til at repræsentere United, og spiller nummer 224 fra klubbens akademi, som har fået spilletid på førsteholdet gennem tiden.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United sikkert videre

Næste artikel

Mourinho: Meget bedre i anden halvleg

Relaterede artikler
Total
0
Share