United sikkert videre

United skulle i dag forsøge at komme udenom det favoritdræber-spøgelse, der havde huseret i denne runde af FA-cuppen, da holdet på Old Trafford havde besøg af Wigan.

José Mourinho havde på forhånd proklameret, at der ville komme ændringer i startopstillingen. Det gjorde der også. Romero, Fosu-Mensah, Shaw, Fellaini, Schweinsteiger og Martial fik alle deres første kamp fra start i noget tid.

Om det var de ændringer eller en smule selvtilfredshed, der var årsagen, vides ikke, men Uniteds første halvleg var noget træg. Der var ikke den store bevægelse, og bolden blev ikke bevæget hurtigt nok rundt.

Når det skete, og der kom tre-fire førstegangs berøringer i rap, så var det også tydeligt, at United kunne spille sig frem til farlige situationer. Det skete bare i for få tilfælde.

Det var billedet langt i første halvleg, og det var kun ganske få gange, United for alvor fik presset danske Jakob Haugaard i Wigans mål.

I første halvlegs sidste minut kom der så en form for forløsning. Bastian Schweinsteiger slog en god skruet bold ind i feltet. For enden af den bold var Fellaini, der sikkert headede bolden ind. Signaturscoring af belgieren.

I anden halvleg var billedet lidt det samme. United havde bolden det meste af tiden, men det foregik i et meget lavt tempo. Hvis der overhovedet var et.

10 minutter inde i halvlegen fik fansene på Old Trafford dog lidt at varme sig på. Martial lavede fine ting på kanten, og han chippede en bold ind i feltet. Franskmandens indlæg endte i nærheden af Smalling, der headede bolden ind. Så var den kamp afgjort.

Efterfølgende var det cruise control fra Uniteds side. Og det blev også til 3-0. Henrikh Mkhitaryan og Martial kom afsted i en fin kontra. Sidstnævnte fandt til sidst armeneren i feltet. Så lignede det pludselig en overbevisende sejr.

En håndfuld minutter senere ville Schweinsteiger også være med med sit andet mål i United trøjen.

Mere skete der ikke, og United er dermed sikkert videre i FA Cuppen.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Video: Fellaini bringer Manchester United i front mod Wigan

Næste artikel

Pereira: Lykkelig for at få debut

Relaterede artikler
Total
0
Share