Petrucci vil lånes ud igen

Davide Petrucci vendte tilbage fra lån i januar, men den unge italiener ønsker sig af sted igen, så han kan få erfaring med førsteholdsfodbold.

Unge Manchester United-spillere får ofte chancen for at blive lånt ud for at styrke deres udvikling, og det var også tilfældet for Davide Petrucci i efteråret. Italieneren var udlånt til belgiske Royal Antwerp, og han vendte tilbage til Manchester i januar.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den 22-årige midtbanespiller er dog klar til at blive lånt ud igen for at få muligheden for at spille regelmæssig førsteholdsfodbold.

– Det er altid godt at være tilbage, men jeg er i en alder, hvor endnu et udlån ville være godt for at skifte et sted hen for at spille førsteholdsfodbold. I øjeblikket er jeg her og ser, hvad der sker, siger han til klubbens hjemmeside. 

Selvom Petrucci efterhånden er blevet 22 og endnu ikke har spillet på førsteholdet i Manchester United, har han ikke opgivet sin ambition om at slå igennem en dag. 

– Det er selvfølgelig stadig en drøm for mig at spille her. Jeg har aldrig rigtig fået chancen. Jeg håber, at jeg en dag for chancen for at vise, om jeg kan gøre noget eller ej. Jeg mener, at hvis man får muligheden for at vise, hvad man kan, afhænger det af en selv. Mange unge spillere har fået chancen, og nogle griber den, mens andre ikke gør. Jeg har aldrig rigtig fået en. Jeg håber, at jeg en dag får det, siger han.

I første omgang må han dog formentlig tage til takke med et spille under Warren Joyce på U/21-holdet, hvor han har spillet seks kampe siden sin tilbagevenden i januar.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mata nød Dubai-pause

Næste artikel

Van Nistelrooy: Køb Cavani eller Falcao

ANNONCE