Phil Neville: Vi kan nå det endnu

Arsenal har nu et hul ned til United på nu point og kan ane mållinjen i det fjerne, på trods af dette tror Phil Neville stadig, at United kan løfte…

Arsenal har nu et hul ned til United på nu point og kan ane mållinjen i det fjerne, på trods af dette tror Phil Neville stadig, at United kan løfte pokalen i maj.

”Ni point er et stort hul på dette tidspunkt af sæsonen, men du kan aldrig vide, tingene kan måske tage en drejning. Vi vil kæmpe til enden for det er det manageren ønsker af os, det er den måde spillerne er, og det er det fansene kræver. Vi vil yde alt vi kan for at genvinde vores krone.”

Det nu 4 kampe siden United sidst vandt, dette var mod Manchester City i FA Cuppen, og samtidig er der gået en masse dumme mål ind. Derfor har kritik haglet ned over forsvaret, specielt Wes Brown har været udsat. Neville mener ikke dette er fair.

”Hans form er ved at blive meget bedre, og folk angreb ham skånselsløst allerede tidligt. Han viste hvilken klasse spiller han er i onsdags (mod Porto red.).” sagde Phil til MUTV.

Forrige artikel

Få rabat hos Unisport gennem OldTrafford.dks forum

Næste artikel

Ændringer på forum

ANNONCE