Pjanic: Scholes hjalp Ronaldo til at blive den bedste

Miralem Pjanic mener, at Cristiano Ronaldo lærte at spille det simple spil af eksempelvis Scholes i United.

Forud for Cristiano Ronaldos tilbagevenden til Old Trafford tirsdag aften, sætter portugiserens nye holdkammerat i Juventus Miralem Pjanic et par ord på, hvordan han mener, Ronaldo har udviklet sig, og hvem der kan have inspireret en af verdens bedste fodboldspillere.

Portugiseren har udviklet sig fra at være en meget tynd showspiller med et tvivlsomt slutprodukt i sine unge dage til at blive en fuldblodsangriber med en fysik som en græsk gud fra Illiaden, der nærmest scorer i hver kamp. Og Pjanic peger på eksempelvis Paul Scholes’ indflydelse på en ung Ronaldo for snart 15 år siden.

– Hvis du ser på den unge Ronaldo, der kom til Manchester United, og så den Ronaldo der endte med at blive verdens bedste fodboldspiller, så kan du se, at hans spil har ændret sig. Hans spil blevet mere konkret. 

– Jeg har læst meget om, hvad Ronaldo har sagt om Scholes, og hvordan han trænede. Alle snakker om, at Scholes var ekstraordinær, men det var ikke fordi, han lavede show-ting hele tiden. Ved at holde spillet simpelt, var han ekstraordinær. Og jeg tror, at Ronaldo lærte meget af ham, siger Pjanic ifølge goal.com.

Om sit eget spil siger Pjanic, at han heller ikke er en spiller, der laver 100 stepovers i en kamp, men han prøver at spille simpelt, og det skal United-spillerne altså forsøge at dæmme op for i morgen aften, når Juve gæster ‘Drømmenes Teater’.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Fem ting vi lærte af Chelsea-kampen

Næste artikel

Mourinho vil gerne blive i United mindst to år endnu

ANNONCE