Plads reserveret til Dong

Da Kina røg uventet tidligt ud af Asian Cup, blev Dong lidt overraskende indkaldt til Manchester Uniteds træningslejr. Og efter at have optrådt som…

Da Kina røg uventet tidligt ud af Asian Cup, blev Dong lidt overraskende indkaldt til Manchester Uniteds træningslejr. Og efter at have optrådt som indskifter i kampen mod Shenzhen FC får han nu en plads i startopstillingen.

United møder fredag Guangzhou Pharmaceutical i Kina, og kineserne kan få lov at se en af landets mest kendte spillere i aktion fra start. Den 22-årige forward vil dog kun få lov at spille en enkelt halvleg.

“Vi gav Dong lidt spilletid i Macau, og han kommer til at starte inde i morgen. Han får dog kun 45 minutter, fordi det er vigtigt at give hele holdet godt med spilletid,” sagde Fergie på dagens pressemøde.

Selvom det kun blev 2-2 i turens første kamp mod japanske Urawa Reds, har Fergie ikke noget at klage over. Han mener, at United i kampene i Fjernasien har vist noget god fodbold og fået lagt en fin grundform.

“Jeg er tilfreds med vores præstationer her. Pre-season handler mest af alt om at genfinde rytmen i spillet, og jeg synes, at tempoet i vores spil har lignet noget af det fra sidste år. Samtidig var vores mål at give alle godt med spilletid, så vi fik opbygget en vis grundform, og jeg synes også, at vi har opnået vores mål i den henseende.”

Forrige artikel

Vilde fans afbrød træning

Næste artikel

Ronaldo trækker sig fra væddemål

ANNONCE