Pligtsejr og avancement til semifinalerne i Carabao Cup

Indskiftede Marcus Rashford blev dobbelt målscorer, da Manchester United besejrede Charlton i kvartfinalen i Carabao Cup. Holdet er dermed videre til semifinalerne i ligacuppen.

Manchester United skulle her til aften forsøge at spille sig videre til semifinalerne i Carabao Cup. Det ville dog kræve en sejr hjemme mod London-klubben Charlton Athletic, som til dagligt huserer i den tredjebedste engelske række.

Der var også klasseforskel at spore fra dommerens første fløjt. United var nærgående fra kampens begyndelse, hvor særligt Alejandro Garnacho var i hopla.

Det blev dog kantspilleren på den modsatte flanke, som skulle bringe hjemmeholdet foran. Efter 21 minutters spil fik Antony lov til at modtage bolden på kanten af feltet, og ganske problemfrit sendte den elegante brasilianer bolden over i det lange hjørne.

Generelt var kampbilledet i første halvleg som forventeligt. United mest på bolden og Charlton i en afventende position. Dog bed League One-holdet fra sig i de enkelte sekvenser, hvor United-spillerne sløsede med boldomgangen.

Charlton kom ud med stor optimisme til 2. halvleg, og det var generelt en lidt nervøs start på 2. halvleg fra Uniteds side. Efter en times spil blev Casemiro, Eriksen og Rashford skiftet ind. De tre meget formstærke spillere stabiliserede holdet, men United kunne aldrig sætte den på automatpilot.

Efter 90 minutter blev kampen dog definitivt begravet, da United ramte Charlton på en omstilling. Debutanten Pellistri serverede bolden for Rashford, og den glohede angriber eksekverede sikkert.

Men Rashford var ikke færdig. I den dybe tillægstid gjorde den engelske landsholdsspiller det også til 3-0 efter en dybdebold fra Casemiro.

Sejren og det videre avancement var aldrig for alvor i fare. Med 3-0 sejren er United klar til semifinalerne.

Manchester United spiller semifinaler i Carabao Cup d. 24. og d. 31. januar.

Kampfakta:

Manchester United – Charlton Athletic 3-0

1-0: Antony 21′

2-0 Marcus Rashford 90′

3-0 Marcus Rashford 90+4′

Deltag i øvrigt i konkurrencen om en United-hjemmebanetrøje. Det eneste du skal gøre er at deltage i debatten i kommentarfeltet under vores nyheder. Så giv din mening til kende herunder!