Maguire om Rashford-stime: Han er i fantastisk form

Harry Maguire roser Marcus Rashford efter aftenens 3-0 sejr over Charlton.

Manchester United havde til aften Harry Maguire tilbage i startopstillingen i aftenens opgør mod Charlton.

Efter kampen roser Harry Maguire den dobbelte målscorer Marcus Rashford, der lukkede kampen i de døende minutter.

– Han er i fantastisk form, det er godt at se. Han spiller med et stort smil, og det er det vigtigste – han nyder sin fodbold, og forhåbentligt fortsætter det sådan, fortæller Harry Maguire til Sky Sports efter kampen.

Maguire mener desuden, at kampen blev en tand mere spændende, end den burde have været.

– Jeg mener, at hvis vi havde scoret det andet mål tidligere, og hvis vi havde været mere kyniske efter at have scoret et godt første mål, så ville det have været en mere komfortabel aften, siger han og fortsætter:

– Når der kun står 1-0, så er de altid i kampen, og når de bringer bolden i boksen, så har de fansene bag målet, som var højlydte hele aftenen, hvilket gjorde det hele meget mere nervøst, fortsætter han.

Manchester United har ikke vundet et trofæ siden 2017, og Harry Maguire understreger vigtigheden af, at man går hårdt efter det i alle turneringer i denne sæson.

– Den her klub kræver, at man gør det godt i alle turneringer. Sidste sæson var vi virkelig dårlige i Premier League, og vi var virkelig dårlige i pokalturneringerne også.

– Den her klub handler om at vinde trofæer, og vi må sikre os, at vi tager hver turnering virkelig seriøst.

Sejren til Maguire og resten af United-holdet betyder, at Manchester United nu er kvalificeret til semifinalen i EFL Cuppen. Lodtrækningen vil foregå i morgen efter Manchester City og Southampton har spillet.

Husk! Du kan vinde en United-trøje, hvis du opretter en profil på vores hjemmeside og smider en kommentar under artiklen. Læs mere om konkurrencen her.

Forrige artikel

Pligtsejr og avancement til semifinalerne i Carabao Cup

Næste artikel

Karakterbogen: Garnacho skinner igennem i en ellers lunken præstation

ANNONCE