– Pludselig vibrerede alle telefonerne som sindsyge

Eric Steele åbner for første gang op for Sir Alex Fergusons stop, der samtidig blev hans eget endeligt i Manchester United.

Eric Steele var en af de trænere, der mistede jobbet da Sir Alex Ferguson i 2013 valgte at gå på pension.

Målmandstræneren blev udskiftet af David Moyes’s egen stab, hvorefter han blev træner på Nikes fodboldakademi før han påtog sig jobbet som målmandstræner for en anden forhenværende assistent for Sir Alex Ferguson, Steve McClaren, der i dag er manager i Derby.

I et interview med Daily Mail løfter nu han lidt sløret for hvordan han selv oplevede Sir Alex Fergusons beslutning om at gå på pension. En beslutning der begyndte at gå rygter om, da Manchester Uniteds spillere var en tur på golfbanen.

– Vi var på golfbanen, hvor trænerne og ledelsen spillede imod spillerne. Efter at have spillet om eftermiddagen gik vi ovenpå i klubhuset, hvor spillerne havde sat deres telefoner på lydløs i henhold til reglerne på stedet. Det var dér det skete. Det var helt utroligt. Scholes, Carrick og Giggs sad alle rundt omkring bordet, da alle telefonerne begyndte at vibrere som sindsyge, fortæller Steele.

– De fik opkald fra alle mulige sider om at der gik rygter om at David Moyes var den nye manager. Stakkels David Gill var stadig ude og spille golf. Han blev tilspurgt af alle.

– Det var ikke før næste morgen at Sir Alex kom ind og sagde at han stoppede at vi vidste det med sikkerhed. Folk troede stadig at han ville blive i en eller anden form for at hjælpe David. 

– Klokken 7 om morgenen hev han mig, Mike Phelan og Rene Meulensteen ind på sit kontor. Det var ret følelsesladet. Bagefter fortalte han resten af staben det før han fortalte det til spillerne. Det var nogle lange uger til hans sidste kamp imod WBA, fortæller Eric Steele, der i den grad fik sat sit eget fodaftryk i Manchester United gennem David de Gea, som han særligt plejede både før og efter købet. 

Eric Steele blev senere på sommerne i 2013 erstattet af Chris Woods, som David Moyes tog med sig fra Everton.

Forrige artikel

De Gea nomineret til begge PL-priser

Næste artikel

United skal træne om aftenen

ANNONCE