Podcast: Chelsea, away

Med en Chelsea-fan i studiet ser vi frem mod kampen på Stamford Bridge lørdag eftermiddag. Desuden diskuterer vi, om det Jose Mourinho laver i United i øjeblikket er lig det, som skete i Chelsea i portugiserens tredje sæson der.

Premier Leagues nummer 2 tager imod ligaens nummer 8, når United gæster Chelsea lørdag kl.13:30. En afgørende kamp for “de røde djævle”, der kan risikere at falde 10 point bag førerholdene, og derfor går OldTrafford.dk-podcast i dybden med en optakt til opgøret:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Hvad er det for et projekt Chelsea-manager Maurizio Sarri har gang i? Har Jose Mourinho alligevel en fremtid i United, hvis han slår sin gamle klub? Og hvad skal Paul Pogba og co. gøre, hvis de skal stjæle tre point med hjem fra London? 

Det er nogle af spørgsmålene, vi diskuterer i denne podcast, hvor vi også vender rygtet om Zlatan Ibrahimovic og får svar på, om det virkelig kan passe, at Maurizio Sarri spiser sine egne cigaretskodder. 

Gæster: Mads Nørager Oddershede, grundlægger og formand for den danske Chelsea-fanklub og uddannet journalist, og Svante Wettergren, skribent på OldTrafford.dk og journaliststuderende. 

Vært: Emil Jørgensen, redaktør på OldTrafford.dk og uddannet journalist. 

 

 

iTunes – abbonner her
Spotify – abbonner her
Android – abbonner her

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

OT.dk-anbefaler: Podcast med Carrick

Næste artikel

Scholes: Selv Messi ville have problemer i United

ANNONCE