Podcast: Farvel til Gomes men goddag til fremtiden

Der sker meget i og omkring United i disse dage, og der er derfor også masser at tage fat på. Med i studiet til at tage temperaturen på sommervarmen i Manchester har vi Daniel Wodskou og Selver Elesovic, som blandt andet tager afsked med Angel Gomes men også ser lyst på fremtiden.

Begivenhederne presser sig på i disse dage. Liverpool blev endelig mestre. Men midt i den mørke begivenhed, skinner solen alligevel i United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Man står foran to kampe i denne uge – en i aften mod Brighton og en på lørdag mod Bournemouth. Man går ind til de kampe oven på en stime som ubesejret i de seneste 14 kampe. Man er i semifinalen i FA Cuppen, mulighederne på midtbanen står i kø og klubbens reserveangriber har tangeret en næsten 100 år gammel rekord.

Alt imens man buldrer videre, så lister et af klubbens største talenter i nyere tid ud ad bagdøren og målmandskampen ulmer som et latent dilemma, som man snart må forholde sig til.

Vi dissekerer tendenserne i den seneste tid i denne podcast, hvor vi både vender Lierpools længe ventede mesterskab, samler op på Norwich-kampen, taler talenthåndtering i United og ser frem mod den kommende tid, hvor kampene står i kø.

 

 

Vært: Jonathan Damm Seldorf

Gæster: Selver Elesovic og Daniel Wodskou

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Startopstilling: Ingen pause til Bruno Fernandes

Næste artikel

Greenwood og Bruno arkitekterne bag ny United-sejr

ANNONCE