Podcast: Fulham-sejr, FA Cup-optakt og spansk Cavani-hyldest

Udestærke Manchester United som titeludfordrere. Et scenarie ikke mange havde forudset forud sæsonen, men halvvejs igennem fører Ole Gunnars tropper ligaen, selvom der stadig ikke snakkes guld blandt hverken spillerne, manageren eller gæsternes i denne podcast.

For anden gang på en uge og for anden gang i træk kan vi levere en OldTrafford.dk-podcast med Manchester United som Premier Leagues førerhold.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det blev realiteten efter gårsdagens sejr over Fulham, som vi selvfølgelig går i dybden med. Vi skal blandt andet snakke om Pogbas rolle på holdet, ligesom vi kigger på klubbens konstante trang til at komme bagud, før de præsterer på fremmet græs.

Derudover skal der også quizzes, hvor der fokuseres på Uniteds FA Cup-historie med og mod Liverpool. Det skyldes selvfølgelig søndagens forestående pokaldyst mod de forhadte rivaler, et opgør vi også varmer godt og grundigt op til.

Gæsterne er denne gang Emil Janicki Pedersen, der leverer en stærk og solid debut, og Selver Elezovic, der excellerer i en spansk hyldest af El Matador.

Vært på udsendelsen er Niels O. Thinesen

Spotify; Abonner her

Android; Abonner her

iTunes; Abonner her

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Pogba glad for scoring efter brændt chance mod Liverpool

Næste artikel

Telegraph: Solskjær ønskede ikke at straffe Pogba - respekten er gensidig

ANNONCE