Telegraph: Solskjær ønskede ikke at straffe Pogba – respekten er gensidig

Manchester-korrespondenten i The Telegraph James Ducker skriver, at Paul Pogba heller ikke ønskede at gøre Solskjær noget dårligt.

Ole Gunnar Solskjær ønskede ikke en ‘krig’ mellem klubben og Paul Pogba i kølvandet på Mino Raiolas meget malplacerede kommentarer forud for Uniteds kamp mod RB Leipzig, skriver James Ducker for The Telegraph.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ifølge Manchester-korrespondenten ønskede den franske midtbanestjerne i det andet hjørne heller ikke at skabe et dårligt forhold, og han nærer ingen dårlige følelser mod Solskjær. Hvilket måske ikke var tilfældet mellem Pogba og José Mourinho, da denne var i klubben.

Pogba blev fortalt, at døren stadig var åben for ham, selvom skuffelsen over kommentarerne var stor og at Solskjær følte sig ladt i sikken.

Pogbas form har været stødt opadgående siden Raiolas kommentarer, som, skriver James Ducker, faktisk blev sagt i et interview til det italienske medie Tuttosport en hel uge før Leipzig-fadæsen. Om det så var mediets valg eller agenten der orkestrede timingen – ved vi ikke.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Podcast: Fulham-sejr, FA Cup-optakt og spansk Cavani-hyldest

Næste artikel

NY Times: FIFA vil straffe udbryderliga-deltagere med udelukkelse

ANNONCE