Podcast: Maniodepressiv offensiv og ringe quizmaster

Det er et af de største irritationsmomenter ved det nuværende Manchester United-hold. Offensiven, som svinger så meget i niveau, at man nærmest skulle tro den var maniodepressiv.

Hvordan kan det være, at Manchester Uniteds spillere det ene øjeblik kan splitte et modstanderforsvar til atomer med førstegangsafleveringer, hælafleveringer og hurtige kombinationer, der efterlader enhver betragter rundtosset, for det næste øjeblik at være mere uskarp end Stevie Wonder i en skydekonkurrence? 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det er hovedspørgsmålet, som vi blandt forsøger at diskutere os frem til i denne podcast, hvor der også lige kigges tilbage på den søvndyssende sejr over West Bromwich Albion og da Istanbul Basaksehir blev besejret med imponerende 4-1, selvom det ikke hele tiden var imponerende spil. 

Vi skal selvfølgelig også igennem en quiz, hvor Arne Madsen igen leverer fine spørgsmål, dog lykkedes det værten af ødelægge den gode stemning med dårlig forberedelse. Sådan går det, når man prøver at efterligne legenden. 

Til sidst skal der selvfølgelig også kigges frem mod søndagens kamp på den engelske sydkyst, hvor Southampton står klar til at tage imod på St. Mary’s Stadium.

I studiet er Johannes Reiter og Peter Christensen klar til at give dig masser af Manchester United-præget visdomsord med på vejen, mens Niels O. Thinesen klokker rundt i det som quizmaster.

iTunes; Abonner her

Spotify; Abonner her

Android; Abonner her

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

United udtrykker sorg over Maradonas dødsfald

Næste artikel

Bekræftet: Ingen tilskuere på Old Trafford

ANNONCE