Podcast: The time is now

Premier League er endelig tilbage! Det fejrer vi podcaststudiet med at tage en føler på, hvordan Manchester United har klaret sig gennem Corona-krisen, ligesom vi kigger frem mod fredagens dyst mod Tottenham

Som Moloko så smukt synger i sangen, som i mange år var ensbetydende med Premier League-bold på skærmen, så er det igen blevet tid. Tid til at se vores yndlings Røde Djævle i aktion i verdens største, bedste og mest intense fodboldliga.

Efter en alt for lang Corona-pause skal Manchester United på fredag i aktion i den bedste engelske række for første gang i 99 dage, når turen går til det nordlige London, hvor Tottenham holder hof.

Til at få os godt fra land har værten, Niels O. Thinesen, allieret sig med to stærke stemmer. Som repræsentant for Manchester United har Peter Christensen igen klemt sin lange krop ned i vores optagestudie i et kælderlokale i København, mens Magnus Højer, formand for White Hart Danes, ser på sagerne gennem Spurs-briller.

Vi skal blandt andet vende, hvordan de to klubber har håndteret Corona-krisen, hvad det er for en fodboldverden vi skal igang med og hvilken form de to hold kommer ind til genstarten med. Og så er der selvfølgelig også blevet til endnu en omgang Arne Madsen-quiz, som i pausen har trukket luft ind og igen er klar til at presse gæsterne i deres viden om United, Tottenham og opgørerne de to hold imellem.

 

 

Spotify; Abonner her

Android; Abonner her

iTunes; Abonner her

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

UEFA: Europa League skal afgøres i Tyskland

Næste artikel

Solskjær fortæller om Rashford, Gomes, racisme og skadessituationen

Relaterede artikler
Total
0
Share