Podcast: Transferdrømme og Cup-snak

Ugens podcast-udsendelse leverer nedtakt af Manchester-derbyet i Carabao Cuppen, transferønsker i vintervinduet og en optakt til FA Cup-mødet med Watford.

En dugfrisk udsendelse af Oldtrafford.dk Podcast ligger klar i en periode med lykkerus og forventningsglæde, hvad angår Premier League, men også med et par mørke skyer, der udsprang af nederlaget i Carabao Cuppen til naboerne fra City.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Vi vender semifinale-forbandelsen, der hviler over Solskjær og truppen, der nu for fjerde gang i streg misser muligheden for trofæer. Hvad ligger til grund for mønsteret og får det betydning for Uniteds form og proces? 

Der er også blevet plads til langt afsnit om, hvem Woodward bør kigge efter, når han engang tager januars transferkikkert i brug, ligesom vi vurderer effekten af i sommerens indkøb.

Afslutningsvis bliver der selvfølgelig også varmet op til Cup-ugens anden opgør, der lørdag venter mod Watford, når FA-Cuppen sparkes i gang.

Gæster: Daniel Wodskou & Nikolaj Groth

Vært: Mark Tolstrup Christensen

Spotify: Abonnér her

iTunes: Abonnér her

Android: Abonnér her

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Officielt: Diallo klar for United

Næste artikel

Amad Diallo får nummer 19

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share