Podcast: Uniteds konkurrenter – Tottenham

Er man en storklub, hvis man kun har vundet en enkelt Liga Cup-pokal i de seneste 20 år? Bliver Tottenham mesterskabsbejlere i næste sæson? Og hvordan ser de på truslen fra Manchester United? Vi zoomer ind på Spurs sammen med formanden for White Hart Danes.

Pre-season er i gang, og mens United forbereder sig til den kommende sæson, gør OldTrafford.dk podcast det samme. Vi forsøger nemlig at blive klogere på, hvor stærkt Uniteds tætteste konkurrenter står forud for 19/20-sæsonen. I de kommende udsendelser vil vi derfor dedikere et afsnit til hver af de fem andre top-6 hold – og vi er kommet til Tottenham. 

Magnus Høyer, formand for White Hart Danes, er gæst i studiet, og han bliver krydsforhørt af duoen Emil Jørgensen og Jonathan Damm Seldorf, der i dagens anledning begge er værter. 

Emnerne er Magnus’ personlige tilhørsforhold, Tottenhams DNA, de manglende trofæer, Mauricio Pochettino og den kommende sæson. Og så får vi desuden Tottenham-fanens perspektiv på Uniteds svagheder & styrker, udfordringer og identitetskrise. 

God fornøjelse. 

Spotify: Abonner her
Android: Abonner her 
iTunes: Abonner her 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Midt i transfersaga: Maguire deltager ikke i Leicester-træning

Næste artikel

Patrice Evra stopper karrieren

ANNONCE