Podcast: Værtsintroduktion og Palace-optakt

Oldtrafford.dk har flottet sig i sommerens transfervindue og forstærket sig med tre solide stemmer som nye podcastværter. De bliver introduceret i denne podcast, hvor vi også varmer op til sæsonens første ligakamp mod Crystal Palace.

Ny sæson, nyt hold. Sådan er det i hvert fald for Oldtrafford.dk-podcast, som har været mere flittig på transfermarkedet, end tilfældet er det for kære Don Ed.

Ud er røget Emil Jørgensen og Jonathan Damm Aagaard Seldorf, og ind er kommet hele tre, stærke United-typer, som alle tre er hentet fra vores eget, lille univers.

Selver Elezovic, Mark Tolstrup Christensen og Peter Hasle Laursen vil fremover gøre Niels O. Thinesen selskab som værter, og de to førstnævnte træder direkte ind i startopstillingen til sæsonens første podcast i fællesskab med sidstnævnte.

Og netop startopstilling er et af de emner, vi skal diskuteres os igennem, ligesom vi kigger lidt frem mod Uniteds første ligakamp i 2020/21-udgaven af Premier League, når vi på lørdag tager imod Crystal Palace.

Spotify: Abonner her

iTunes: Abonner her

Android: Abonner her

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Elanga årets spiller på U18-holdet

Næste artikel

Ny udekamp kan vente i Carabao Cuppen

ANNONCE