Pogba før Chelsea-kamp: Vi har brug for point

Et nederlag til Chelsea lørdag betyder, at United tangerer “rekorden” for klubbens dårligste start i Premier League nogensinde. Paul Pogba lever fint med presset, fortæller han i et interview med Sky Sports.

Efter månedsvis af rygter, spekulationer og diskussioner om Paul Pogbas forhold til manager Jose Mourinho og fremtid i Manchester United, bedyrer franskmanden selv, at han kun fokuserer på fodbold. Forude for kampen mod Chelsea lørdag eftermiddag udtaler han sig således her til Sky Sports: 

– Den her slags kampe er det bedste. Du spiller mod de bedste spillere, du møder en stor klub, en stor historie. Du spiller fodbold for at spille den her slags kampe, hvor der er meget pres på. Det er det, du gerne vil, siger Paul Pogba. 

Han er klar over, at United har hårdt brug for point. Hvis de taber til Chelsea, bliver de på 13 point, og så står de med samme antal point, som de havde efter ni kampe i 2014/15-sæsonen – deres dårligste præstation i Premier Leagues historie. 

– De (Chelsea, red.) rider på en bølge af gode resultater. Vi kom tilbage i vores seneste kamp mod Newcastle og vandt. Vi har brug for point, så det bliver en hård kamp. De har brug for point, vi har brug for point, siger Pogba. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Martial har afvist flere kontrakttilbud fra United

Næste artikel

Sarri: Mourinho fortjener respekt

ANNONCE