Sarri: Mourinho fortjener respekt

Chelsea manager, Maurizio Sarri, har op til morgendagens Premier League kamp mod Manchester United omtalt Mourinho i meget positive vendinger.

Sarri mener, at journalisterne bliver nødt til at respektere Mourinho som en af de bedste managers i verden til trods for hans seneste problemer i Manchester United. Dette udtalte den italienske Chelsea manager blandt andet forud for lørdagens Premier League brag på Stamford Bridge. 

Sarri er overrasket over Uniteds dårlige start i ligaen, men indrømmer på dagens pressemøde, at han mener, at Mourinho fortjener mere respekt, end han har fået de seneste par måneder.

– Han har vundet alt. Så jeg mener, at jeg bliver nødt til at respektere ham, og jeg mener også, at I alle bliver nødt til at respektere ham, fortalte han blandt andet journalisterne. 

– Jeg kender ikke til problemerne mellem Antonio (Conte, red.), men jeg tror, at man bliver lidt nervøs på banen engang imellem, en lille smule anspændt, og så kommer man til at sige alt muligt lige i momentet, udtalte Sarri derudover om de seneste sæsoners kontroverser mellem den tidligere Chelsea-træner, Conte, og Mourinho. 

Mourinho var efter Uniteds nederlag på 0-3 til Tottenham i august måned ude at udtale, at det er på tide, at journalisterne udviser ham mere respekt. Noget som Sarri altså bakker Mourinho op omkring.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Pogba før Chelsea-kamp: Vi har brug for point

Næste artikel

Optakt: Formstærke Chelsea bliver en stor mundfuld

ANNONCE