Pogba forklarer straffesparksteknik

Paul Pogba har været Manchester Uniteds faste straffesparksskytte i denne sæson. Franskmanden har fået sin egen straffesparksteknik, hvor han typisk tager en masse små skridt på sin vej mod bolden. I dag læste Evertons målmand, Jordan Pickford, sparket, men heldigvis for United, røg bolden tilbage til Pogba som let kunne smide den tilbage i netmaskerne.

Efter kampen blev Pogba spurgt ind til sin specielle straffesparksteknik, hvor reporteren en smule frækt spurgte, hvorfor midtbanespilleren benytter sig af det utraditionelle tillløb. Derudover blev Pogba spurgt ind til, om han selv synes det fungerer. 

– Jeg prøver at bringe målmanden ud af balance. Jeg skyder altid på denne måde, og det er sådan jeg ved, hvordan man tager straffespark. 

Pogba synes dog også at være åben for at ændre i sin straffesparksteknik, som ikke har fungeret lige godt i alle situationer denne sæson. 

– Jeg er måske nødt til at øve mig i at ændre det, fordi målmændene er begyndt at kende mit træk. Det vigtigste er, at bolden går ind. 

Paul Pogba var endnu engang i hovedrollen til dagens kamp mod Everton. Her stod han for det første mål, en assist til Martials 2-0 scoring samt et sløset boldtab, som førte til Evertons straffespark og senere reducering til slutresultatet 2-1. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Mourinho forklarer Lukaku-fravalg

Næste artikel

Video: To straffespark og et drømmemål af Martial

ANNONCE