Pogba giver lyd på Instagram: Jeg er United-spiller her og nu

I mandags lød det fra Raiola, at Pogbas tid i United er slut. Men spilleren slår fast, at han stadig fokuserer på at hjælpe United.

Paul Pogba gør i et Instagram-opslag det klart, at han her og nu er Manchester United-spiller og vil blive ved med at kæmpe for klubben og klubbens fans.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I starten af denne uge var der atter ballade omkring den franske verdensmester, da kontroversielle agent Mino Raiola var ude at sige, at Pogbas tid i United er slut. Men fra Pogba lyder det altså, at han her og nu fokuserer på klubben.

– Fremtiden er langt væk, og i dag er det eneste, det handler om, og jeg er her 1000 procent. (…) Alt har været klart mellem klubben og mig, og det vil ikke ændre sig. Lad være med at snak, når du ikke ved, hvad der foregår indenfor, lyder opfordringen fra midtbanespilleren i oplsaget.

Man kan selvfølgelig undre sig over, hvorfor Raiola så er ude at sige, som han gjorde i mandags, man skal vi tro Pogba, så er han fokuseret på United, så længe han er bundet af en kontrakt til klubben.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

13. december: Ronaldo smadrer Arsenal ud af Champions League

Næste artikel

U23: Målrigt Manchester-derby ender uafgjort

ANNONCE