Pogba påtager sig ansvaret for afgørende straffespark

Franskmanden ved, at han bærer en stor del af skylden for resultatet mod Arsenal.

Paul Pogba anerkender, at det var et klodset straffespark, som han begik, der var med til at afgøre tingene til Arsenals fordel i dag. 

Franskmanden forklarer BBC, at en løbetur forinden havde indflydelse på en dårlig beslutning.

– Måske havde jeg mistet pusten på grund af et løb op til, og det fik mig til at tage den beslutningen. Men jeg gav straffet væk, og det koster for os i dag. Jeg er ikke den bedste defensivt i feltet, og det kan jeg forbedre og gøre bedre, siger han.

Det var omtrent midtvejs i anden halvleg, at Pogba begik straffesparket, som Arsenal-stjernen Pierre-Emerick Aubameyang sikkert udnyttede, og hverken før eller efter forseelsen, virkede det, som om United-spillerne for alvor stemplede ind i kampen.

Noget Pogba også bemærkede.

– Vi skal allesammen være bedre, og det starter med mig selv. Jeg skal ikke give et straffe væk på den måde. Vi forventede ikke at spille så meget mand mod mand, og det skulle vi have ændret på undervejs, men det formåede vi ikke. Det var derfor, vi ikke var bedre med bolden, siger han.

United-manager Ole Gunnar Solskjær var efter kampen også utilfreds med, at United-spillerne spillede så meget under niveau i første halvleg.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Karakterer: Ingen ild fra de røde djævle

Næste artikel

Keane: Jeg ser ingen ledere på banen

ANNONCE