Pogba: Vi vandt ikke Premier League, så vi må arbejde videre

Paul Pogba roser holdet for en flot indsats mod Aston Villa, men maner til besindighed, da han ikke mener, at United endnu er, hvor de bør være.

Manchester United buldrede derudaf igen i aften, da et chanceløst Aston Villa-mandskab absolut intet havde at stille op overfor Ole Gunnar Solskjærs drenge, der vandt 3-0 på Villa Park. Flere er imponerede over Manchester United, men den franske midtbaneprofil, Paul Pogba, er lidt mere rolig.

– Vi er meget glade for, hvor godt det går, og vi ved, at vi er nødt til at blive ved. Før kampen, til træning, ja, hele tiden, taler vi om, at Manchester United er en stor klub, og vi har spillet som Manchester United de seneste par uger. Men vi vandt ikke Premier League, som er målet for os. Derfor er vi nødt til at arbejde videre, fortæller Pogba til Sky Sports.

Paul Pogba kom også på måltavlen for første gang siden april 2019, og det var naturligvis et mål, franskmanden var glad for.

– I dag havde jeg ét skud og den gik ind. Jeg har forsøgt at forbedre mig til træning og forsøgt at score i de seneste par kampe, men målet kom desværre ikke, men i dag kom det, og det er jeg meget glad for, og jeg er glad for at kunne hjælpe holdet.

En anden af kampens store historier er naturligvis, at Mason Greenwood fortsatte sin fænomenale formkurve med endnu et flot mål, da han gjorde det til 2-0. Ikke overraskende nyder Pogba at spille sammen med sin 18-årige legekammerat.

– Jeg nyder at spille sammen med knægten til træning og i kamp, og jeg vil fortsætte med at presse ham til at blive bedre, og han har stadig meget at lære og kan blive endnu bedre. Hvad han viser nu er bare ren talent, og han har bevist, at han kan være med på dette niveau, siger Pogba.

Paul Pogba og resten af Manchester United-mandskabet skal tilbage til Old Trafford på mandag, når Southampton kommer på besøg.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Spillerkarakterer: Pogba bedst i nem sejr

Næste artikel

Villa-manager raser over straffesparksdom

Relaterede artikler
Total
0
Share