Villa-manager raser over straffesparksdom

Aston Villa-manager Dean Smith var irriteret over, at Manchester United fik straffespark, da Bruno Fernandes faldt efter et sammenstød med en Villa-forsvarer.

Torsdag aften vandt Manchester United med 3-0 ude mod Aston Villa uden de store problemer. Sejren blev grundlagt af en straffesparksscoring, der var noget tvivlsom.

Bruno Fernandes faldt meget let efter en kollision med en Villa-forsvarer, og Villa-manager Dean Smith var langt fra enig med dommen.

– Det gik galt efter det første mål. Vi startede godt og havde nogle muligheder. De er altid farlige på kontra, men det hele ændrede sig efter beslutningen ved straffesparket, siger Dean Smith til Sky Sports og fortsætter:

– Jeg kan forstå, hvorfor Jon Moss kalder den forkert, men jeg ved ikke, hvordan (det kan ske, red.), efter VAR har kigget på den. Det var en forfærdelig beslutning, fastslår manageren.

Villa ligger næstsidst i Premier League og har fire kampe til at lukke et hul på fire point op til Watford og West Ham på den rigtige side af stregen. 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Pogba: Vi vandt ikke Premier League, så vi må arbejde videre

Næste artikel

Solskjær: Kan ikke bænke Greenwood

ANNONCE