Positiv opdatering på Højlunds skade: United insisterer på, at skaden ikke er langvarig

Rasmus Højlund har et mindre rygproblem, hvilket vil kræve nogle ugers genoptræning. United kan ikke give en specifik dato på, hvornår danskeren er kampklar. Skaden er dog ikke langvarig, insisterer klubben. Det skriver The Athletic.

Daily Mail skrev tirsdag aften, at Rasmus Højlund havde et muligt rygproblem, som Manchester United opdagede under danskerens lægetjek. En historie, som OldTrafford.dk skrev tidligere onsdag formiddag.

Flere medier, heriblandt The Athletic og TV2 Sport, melder nu mere positivt om danskerens skade.

The Athletic skriver, at United insisterer på, at skaden ikke er langvarig. Klubben kan dog ikke forudsige præcist, hvornår danskeren er kampklar. Det skyldes, at rygskader kan være vanskelige.

På nuværende tidspunkt er angriberen på et individuelt træningsprogram. United har dog forhåbninger om at have danskeren klar til udekampen mod Arsenal i fjerde spillerunde af Premier League d. 3. september, skriver The Athletic yderligere.

TV2 Sport har været i kontakt med danskerens bagland. De fortæller, at der er tale om en overbelastningsskade, som vil holde danskeren ude i nogle uger endnu.

Rasmus Højlund fortæller selv til TV2 Sport, at skaden ikke er særlig alvorlig.

Hvilket nummer får Rasmus Højlund i Man Utd? Gæt med og vind en United-trøje! 

Vind trøjen: Gæt på Rasmus Højlunds nummer

Forrige artikel

Medie: Højlund døjer med muligt rygproblem

Næste artikel

Sky: West Ham og Manchester United enige om Maguire

ANNONCE