Preston lejer reserve-keeper

Sam Johnstone skifter til Preston North End på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Dagen efter Sam Johnstone blev hjemkaldt fra sit lejemål i Doncaster, tager den 21-årige keeper nu videre til Preston North End. 

Således har League One-klubben tilknyttet Johnstone på en lejeaftale for resten af sæsonen. 

Dermed snupper traditionsklubben englænderen for næsen af divisionsrivalerne Doncaster, der ellers havde papirer på målmanden frem til den 28. januar. 

– Vi forsøgte at gøre noget ved ham i sommer. Når en spiller kommer til rådighed, som man mener kan forstærke holdet, skal man slå til, uanset hvad du har i forvejen, siger Preston-manager, Simon Grayson, til BBC Sport. 

Sam Johnstone var lejet ud til Doncaster i sidste sæson, ligesom han tilbragte de sidste fire måneder af 2014 i klubben. Her blev han noteret for 14 kampe med fire clean sheets til følge. 

Johnstone selv er født i Preston, ligesom hans far optrådte ti gange for klubben tilbage i 90’erne. United-keeperen kunne derfor ikke sige nej, da muligheden bød sig. 

– Hvis alle andre end Preston havde vist interesse for mig, var jeg sandsynligvis blevet i Doncaster, som har været gode ved mig. Men det her er min hjemstavnsklub, og det gjorde det svært at takke nej, siger Johnstone til BBC. 

Sam Johnstone har stadig sin førsteholdsdebut på Old Trafford til gode. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Agent: Pogba forlader Juve på et tidspunkt

Næste artikel

Juventus: Alle kontakter os om Pogba

ANNONCE