Protestmarch og boykot til WBA-kampen

Den såkaldte Not 4 Sale-koalition, som består af Shareholders United, IMUSA, Red Issue, Red News og United We Stand, kæmper i øjeblikket en brav kamp for…

Den såkaldte Not 4 Sale-koalition, som består af Shareholders United, IMUSA, Red Issue, Red News og United We Stand, kæmper i øjeblikket en brav kamp for at få de ellers så trofaste Manchester United-fans op af stolene og kæmpe imod Malcolm Glazer inden han om blot 12 dage skal have meddelt offentligheden om han agter at købe Manchester United.

Derfor vil de til kampen på lørdag, som er den sidste hjemmekamp på Old Trafford som bliver spillet i en weekend, og derfor ser de den også som den sidste mulighed for at prøve to ambitiøse projekter af.

Inden kampen håber Nor 4 Sale-koalitionen at United-fans vil deltage i endnu en storstilet protestmarch imod Malcolm Glazer.
Det er allerede sket 2 gange i forbindelse med kampe i denne sæson.
Den første var den 24. oktober sidste år inden kampen mod Arsenal og den seneste var den 23. februar inden kampen imod AC MIlan, hvor flere tusinde deltog.
Ligesom til AC Milan-kampen så vil protestmarchen gå fra Old Trafford Cricket Ground ad Warwich Road op til Sir Matt Busby way, hvor den så vil slutte foran Sir Matt Busby statuen.

Protestmarchen skal samtidig også ses som en protest imod Manchester Uniteds forhøjelse af billetpriserne, hvor de stiger med op til 25% og dermed uden tvivl betyde at mange af de United-fan, som før har kunnet kreere en stemning på stadion, må opgive at beholde deres sæsonkort.

“Det er den sidste chance for at vise Glazer hvad de mener om ham.
Men det vil også blive en større protest imod billetpriserne.”

“Vi er blevet oversvømmet af klager fra gamle United-fans omkring prisstigningerne.
Nogle må betale 24% mere for deres sæsonkort i næste sæson. I halvlegen ved en tidligere kamp, overhørte jeg to mænd spørge “Hvorfor kæmper vi imod Glazer, når den nuværende bestyrelse sætter prisen op?”.”

“En ældre herre fortalte mig også, at hans sæsonkort kostede £150 i 1991, da han fik £15.000 om året i løn og hvis lønnen fulgte billetprisernes inflation, så ville han få £60.000 i løn nu, og er han bestemt ikke.”

“Samtidig med at det er en advarsel til Glazer, så vil denne march også sende en besked til bestyrelsen om at de ikke skal fortsætte med at udnytte supporternes loyalitet,” udtaler IMUSAs talsmand, Mark Longden.

Protestmarchen begynder 45 minutter før kampen.

Boykot kampen!

IMUSA og de øvrige medlemmer af Not 4 Sale-koalitionen opfordrer samtidig folk om at boykotte kampen på lørdag imod WBA.

Således skal de folk, som har billet til kampen, simpelthen undlade at gå ind gennem tælleapparaterne.
“Vi ved at det er meget at spørge om hos folk, som har købt billetterne, men vi føler at vi må tage et standpunkt.
Det er den sidste lørdagskamp og sidste mulighed for at vise potentielle købere og den nuværende bestyrelse, at supporternes loyalitet ikke skal tages for givet,” udtaler IMUSAs Jules Spencer.

OldTrafford.dk opfordrer alle United-fans, som skal over og se kampen, om at deltage i protesterne imod Glazer.
Hvis man ikke vil undgå at se kampen på stadion, så deltag i protestmarchen! Undertegnede var selv med i protestmarchen inden AC Milan-kampen og det var den største oplevelse jeg nogensinde har oplevet med United.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Heinzes finalehåb svinder

Næste artikel

Eccleston støtter Shareholders United med over 100.000 krone

ANNONCE