PSG ude efter Barthez

Den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain er ude efter Fabien Barthez, der er røget ud af holdet hos Manchester United og er i øjeblikket 3. målmand i klubben.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det har gjort PSGs præsident, Francis Graille opmærksom på franskmandens problem i United, hvor Barthez har været fast målmand siden 2001.
Ifølge Graille, så har PSG allerede nu lavet en forespørgsmål på den franske Verdens- og Europamester og bekræfter samtidig interessen overfor Daily Express:

“Vi har kontaktet dem angående Barthez.
Det ville være fantastisk at få en verdensmester til klubben. Der er dog en masse ting som skal ryddes af vejen før det kan ske.
Lønningerne i Premier League er meget højere end i vores første division, men jeg håber tingene vil blive lettere nu hvor Peter Kenyon er afløst af David Gill.
Jeg kender Gill og kommer godt ud af det med ham,” fortæller Graille og hentyder til det dårlige forhold, som Kenyon og Graille hen over sommeren fik, da United var ude efter PSGs daværende brasiliener, Ronaldinho.

Hvis et skifte kommer på plads kan det tidligst ske når transfervinduet åbner igen til januar.
United har allerede udlejet 4. målmanden, Ricardo Lopez.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mikael Silvestre fit for fight

Næste artikel

United præsenterer endnu engang et kæmpe overskud

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share