PSV-komet kan skifte til sommer

PSV Eindhovens stortalent Memphis Depay, som tidligere har været kædet sammen med et skifte til Manchester United, spiller efter al sandynlighed for en ny klub efter det kommende transfervindue.

Det 21-årige hollandske stortalent, Memphis Depay, har været i forrygende form i denne sæson og PSV-træner Phillip Cocu erkender, at Memphis Depay nok ikke spiller i hans klub efter sommertransfervinduet.

– Det er ærgerligt, at han nok skifter til sommer, men på den anden side må vi også være stolte som klub for at have udviklet ham, siger Cocu ifølge Football Oranje.

– Der kommer et punkt, hvor han er klar til næste skridt, og ja, jeg tror han forlader PSV efter denne sæson.

Blandt de mange interesserede klubber er angiveligt Manchester United, der af flere engelske medier har været kædet sammen med Depay. Ikke mindst på grund af chancen for en genforening mellem Depay og Louis van Gaal, der gav Depay debut på det hollandske landshold og udtog den unge kantspiller til sommerens VM.

Depay har scoret imponerende 21 mål i 27 kampe for PSV Eindhoven i denne sæson og kan ifølge Cocu blive ligeså god som Bayern Münchens Arjen Robben.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal advaret af forbundet

Næste artikel

United henter ung belgier

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share