Van Gaal advaret af forbundet

Den hollandske træner blev efter den uafgjorte kamp mod Cambridge sigtet for at have udtalt sig kritisk om dommerpræstationen. I dag har han fået en advarsel af det engelske fodbold forbund.

Efter en høring i dag er det blevet besluttet, at Louis van Gaal får en formel advarsel efter hans kommentarer efter kampen mod Cambridge i FA Cuppen. Ifølge The Guardian lyder begrundelsen for advarslen således: 

“Efter en uafhængig undersøgelse samt høring afholdt i dag onsdag d. 18. februar er Louis van Gaal blev advaret i forhold til fremtidige udtalelser som følge af udtalelser, han bragte efter en kamp i den engelske FA Cup. Det er blevet fundet, at han har brudt FA’s regler i forbindelse med mediekommentarer.”

Efter den uafgjorte kamp mod Cambridge udtale van Gaal.

– Hvert enkelt aspekt af spillet er imod os. Vi kommer til en bane, der ikke er for god, hvilket kan have indflydelse på måden, du spiller på. Modstanderen giver sig altid mere, end de normalt vil gøre, og du så selv dommerens præstation. Alle steder jeg har trænet, har jeg været udsat for dette. Det er det samme alle steder. 

Louis van Gaal har endnu ikke givet kommentarer på dagens afgørelse, men da han hørte, at en undersøgelsen ville gå i gang, udtalte han, at han var skuffet over det, da det var første gang i hans karriere, han var udsat for det.

 

Forrige artikel

Forum lukkes kortvarigt ned

Næste artikel

PSV-komet kan skifte til sommer

ANNONCE