Queiroz vil møde United i Champions League finalen

Mange så gerne Carlos Queiroz” ønske gå i opfyldelse. Efter manges mening vil en finale mellem Carlos Queiroz” Real Madrid og Sir Alex Fergusons Manchester United sikkert være den optimale Champions League finale.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Carlos Queiroz udtalte dette til den spanske avis Marca:

“Jeg vil have denne finale. Det ville være fantastisk at have Real Madrid i finalen.”

Queiroz viste samtidig sin glæde over ikke at have trukket Manchester United eller Juventus, som modstandere i den første knockout-runde.

Lidt information og lidt uforglemmelig historie

Real Madrid har vundet Champions League et par gange i de sidste par år, og Manchester United har vundet en enkelt gang indenfor de sidste 5 år.

Det var i sejren i 1998/1999 sæsonen, som nok de fleste fodboldinteresserede husker, som den mest utrolige finale nogensinde. Finalen endte jo til Manchester Uniteds fordel med en 2-1 sejr over de tyske modstandere, Bayern München.

Bayern scorede tidligt i kampen, men så kom det utrolige udfald. Manchester United formåede at vende et 0-1 resultat til et 2-1 resultat på mål af Teddy Sheringham og Ole Gunnar Solskjær i overtiden.

En finale, som nok de fleste Manchester United fans, der så finalen, aldrig vil glemme.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Royal Antwerpen afviser Rio-udlån

Næste artikel

Neville: Spillerne var klar til at strejke

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share