Rafael: Mit bedste mål nogensinde

Manchester Uniteds højreback kanonerede Queens Park Rangers i sænk med et drømmemål, han selv anser som sit bedste i den røde trøje.

Julio Cesar kunne kun se hjælpeløst til, da Rafael da Silva sendte et missil hans vej i dagens Premier League-opgør. Det er ikke første gang, at den lille, offensive forsvarsspiller kommer på tavlen, men han husker ikke selv et mål i hans karriere, som er bedre end det, han klaskede ind bag sin landsmand i dag.

– Jeg husker ikke, at jeg har scoret et bedre mål nogensinde, siger Rafael da Silva til MUTV, selvom det kan diskuteres om målet mod Liverpool tidligere på sæsonen ikke kommer op på siden.

– Målet mod Liverpool var anderledes, fordi det var en følt afslutning. I min verden var det ikke bedre end min scoring i dag – det anser jeg helt sikkert som mit bedste mål. Jeg så bare bolden nærme mig, og jeg sparkede bare alt, hvad jeg kunne. Man kan mærke, lige så snart man rammer bolden, at den vil gå ind, så jeg håbede bare, at den ikke ville ramme nogen på vej derind. Det var et godt mål.

Med dagens fantastiske æske kan Rafael da Silva bryste sig med fem mål i United-trøjen.

Forrige artikel

Carrick øjner lang karriere

Næste artikel

Mancini: United har været heldige

ANNONCE