Rafael-perle i sejr over QPR

Rafael og Ryan Giggs stod for scoringerne i dagens 2-0-sejr på Loftus Road. Især Rafaels mål var mindeværdigt.

Alex Ferguson havde valgt en rutineret startellever til dagens opgør på Loftus Road. Ferdinand og Vidic udgjorde midterforsvaret, mens Carrick og Giggs boltrede sig på midtbanen. Også Nani var med fra start som belønning for sin flotte indsats mod Reading i mandags.

Javier Hernández startede ved siden af Robin van Persie, og mexicaneren var den første til teste Júlio César i QPR-målet. Han formåede således at sende en svær bold tæt ind under overliggeren med hovedet, men den brasilianske keeper lod sig ikke narre.

César var til gengæld fuldstændig chanceløs midtvejs i første halvleg. Bolden landede for fødderne af Rafael på kanten af feltet, og højrebacken bankede kuglen i en lige linje op i målhjørnet. Fantastisk mål af Rafael.

César fik vist sit værd igen efter 36 minutter. Et indlæg fra Rafael nåede van Persie, som med venstrebenet sendte bolden mod fjerneste stolpe. Keeperen nåede ned og stoppede forsøget på fornem vis.

Fem minutter før pausen måtte van Persie så lade sig udskifte, tilsyneladende med en skade i ryggen. Han blev erstattet af Danny Welbeck.

Værterne havde svært ved at tilspille sig muligheder før pausen. De kom tættest på scoring efter et hjørnespark, hvor Rafael måtte redde bolden på målstregen.

De viste lidt tænder i anden halvleg. Loïc Rémy trak ind i feltet fra venstre og fyrede af, men David de Gea reddede flot.

Uniteds offensivspillere manglede skarpheden i store dele af anden halvleg. Først efter 80 minutter kom det forløsende mål til 2-0. Nani fandt Giggs, som havde god tid til at lægge bolden til rette. Waliseren var usvigelig sikker i sin afslutning og fordoblede føringen.

Kort efter kom han så tæt på at score igen, da han ramte træværket med et frækt lob.

QPR tvang de Gea ud i en enkelt redning i de døende minutter, men mere blev det ikke til for London-klubben. United vinder 2-0 og øger forspringet i Premier League til 15 point inden Citys kamp mod Chelsea.