Raiola om kontroversielle kommentarer: Tror i, det påvirker nogen?

Den omtalte agent køber ikke, at han med sine kommentarer i pressen kan være med til at påvirke tingene i en negativ retning for Manchester United.

Mino Raiola er utvivsomt en torn i øjet på mange i fodboldverden, men den karismatiske agent tror ikke på, at hans væremåde og kommentarer i medierne kan være med til at skabe problemer.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I december udtalte Raiola sig – som mange nok husker – om Pogbas fremtid eller mangel på samme i United og det på et noget uheldigt tidspunkt. Selv mener han dog, at det var ment harmløst.

– Jeg udtrykte bare min mening, jeg ønskede ikke at skabe problemer, siger han til BBC og fortsætter.

– Jeg tror heller ikke på, at jeg destabiliserede nogen, for de(Manchester United, red.) havde et fantastisk run bagefter. Tror du virkelig, at store spillere som Paul Pogba eller Solskjær, der har vundet alt i karrieren, bliver destabiliserede over noget, jeg siger? Come on, siger han.

Agenten, der også har Zlatan Ibrahimovic og Mathijs de Ligt i sin stald, giver udtryk for, at han har lært lidt af den larm, der var efter de uheldige kommentarer i december.

– Hver gang jeg siger noget, går alle i England bersærk, og jeg er den værste agent, eller jeg kan være den bedste agent. Og klubberne bliver så påvirkede af fans og journalister, at jeg har lært ikke at sige så meget om det, siger han.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Daniel James: Diallo har været utrolig til træning

Næste artikel

Podcast: Ungdommen banker på

ANNONCE