Rangers vil have May

De skotske mestre fra Glasgow Rangers skulle være meget interesseret i at sikre sig Manchester Uniteds tidligere forsvarsspiller, David May.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

David Mays kontrakt med Manchester United udløb denne sommer, efter klubben ikke ville forlænge med den 33-årige englænder, der i de seneste par år har været voldsomt plaget af skader.
David May vil deltage i Rangers” træningsforberedelser til den nye sæson, hvor klubben, der tidligere har huset tidligere United spillere som Andy Goram og Kanschelskis, skal forsvare det skotske mesterskab, skriver Planetfootball.
Ved træningen skal han forsøge at tilspille sig en kontrakt i klubben, som har udset May til at erstatte Lorenzo Amoruso.

Uheldige May

David May skrev i 1994 kontrakt med Manchester United, hvor han kom fra Blackburn Rovers.
Sir Alex Ferguson købte ham i sin tid som en erstatning for den aldrende Steve Bruce, men fik først tilstræbt sig en fast plads på holdet i slutningen af The Double sæsonen i 1996.
Siden er uheldene ramlet ned over David May, der siden har prøvet utallige gange at komme igen, men uden at det for alvor er lykkes.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Jimmy Hill må til lommerne

Næste artikel

United vil aldrig misbruge Asien

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share