Rangnick: Vi har meget arbejde foran os

Den tyske træner var især ikke tilfreds med antallet af hjørnespark, United havde imod sig i anden halvleg.

Uniteds midlertidige manager er tilfreds med de tre point og det rene bur, som en storspillende David De Gea havde andel i, men Ralf Rangnick så også ting i kampen, han ikke var tilfreds med.

Ifølge tyskeren så ville han have spillerne til at være mere agressive efter pausen, men det var svært at få øje på.

– Det er endnu et clean sheet, men vi har lang vej. I anden halvleg var jeg særligt ikke tilfreds med antallet af hjørnespark, vi havde imod os. (…) I sidste ende var vi heldige med at holde buret rent, og der var to eller tre store redninger fra De Gea, siger han til BBC og fortsætter.

– Vi har fået to clean sheets i træk, men vi er stadig nødt til at forbedre os på det – især mod fysiske hold eller hold, der presser højt som Norwich. Det er også et spørgsmål om kropssprog og fysik, og det var blandt de store problemer, vi kunne have gjort bedre, siger han.

Mod slutningen af kampen fik Victor Lindelöf et ordentligt skrub og måtte efterfølgende udgå. Svenskeren er angiveligt okay igen men også rystet over en uhyggelig episode.

– I mere end 10 minutter var hans hjerterytme højere end normalt, og han var chokeret og vidste ikke, hvordan han skulle tackle det. Han havde problemer med at trække vejret, men de har lavet samtlige test, og han er ved godt mod igen, siger han.

Manchester Uniteds næste kamp er mod Brentford om tre dage.

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Karakterbogen: De Gea klart bedst i ringe præstation

Næste artikel

OldTrafford.dk Julekalender: 12. december

ANNONCE