Rashford advarer mod selvsikkerhed

United skal i aften forsøge at forsvare den 2-0 føring, de har med fra den første kamp i semifinalen i EFL-cuppen mod Hull. Marcus Rashford minder sine holdkammerater om, at den første kamp er et overstået kapitel, og der skal fokuseres på aftenens kamp.

Den meget udskældte Marouane Fellaini kom ind fra bænken og scorede et vigtigt mål til 2-0, da United for fjorten dages tid siden mødte Hull i den første semifinalekamp. Nu er det tid til returopgør, og her mener Marcus Rashford, at det er vigtigt, at spillerne er fuldt koncentrerede.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det vigtigste i aften er, at vi lader den første kamp ligge. Den er overstået. Vi kommer til at opleve en helt anderledes opgave, når vi møder Hull i aften, siger Rashford til MUTV.

– De har deres fans bag dem, og de vil virkelig forsøge at bære dem frem til sejr. Derfor er det vigtigt, vi bevarer vores fokus. Uanset hvem der scorer først, så er det vigtigt, vi bevarer den samme mentalitet. At vi vil vinde. Hvis vi koncentrerer os om vores eget, er jeg sikker vi, får får løst tingene.

Kampen mod Hull sparkes i gang klokken 20:45.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mourinho: Ingen problemer med Martial

Næste artikel

Shaw klar til comeback

ANNONCE