Rashford: Jeg forsøger bare at blive bedre

Den dobbelte målscorer Marcus Rashford kigger frem mod to svære kampe efter sejren over Leicester.

Verdens nok mest målfarlige spiller er Marcus Rashford. Han fortsatte sin fantastiske målform hjemme mod Leicester med to scoringer. Men Rashford stiller sig ikke tilfreds og kigger i stedet frem mod to hårde kampe i næste uge mod Barcelona og en finale mod Newcastle:

– Jeg synes det er svært, for at være helt ærlig, ikke at blive ved med at presse på i sæsonen. Vi kæmper for en masse ting. Vi har en stor kamp i midt ugen for at komme videre til næste runde af Europa League, og en kæmpe kamp for os næste weekend.

Rashford blev skiftet ud da sejren virkede sikker efter 68 minutters spil, men Rashford har ikke i sinde at hvile på laurbæerne.

– Jeg kan ikke lide at sætte tempoet ned, jeg forsøger bare at blive bedre.

På trods af et flot slutresultat var det en hård kamp, hvor Leicester nemt kunne have været foran i første halvleg.

– Jeg synes faktisk ikke vi spillede særlig godt i første halvleg. I anden halvleg spillede vi meget bedre, vi fandt spillere i lommerne. Det er også positivt at når vi ikke spiller op til vores bedste, kan vi gå til pause foran med et mål.

Med sejren er der heller ikke langt op til de næste hold I tabellen, men Rashford er ikke meget for at snakke om titelchancer.

– Naturligvis er vi der, vi er tæt. Men samtidig er begge hold foran os rigtig gode hold, og lige nu spiller de også rigtig god fodbold.

 

Med søndagens sejr er der kun tre point op til Manchester City på andenpladsen, og fem point op til Arsenal i toppen af tabellen, der dog har spillet en kamp færre end de to Manchester hold.

2 kommentarer
  1. Fortsæt du bare Rashy….hvis du gør det så venter der en Ballon D’or forude…bare vent og se

    GGMU

  2. Altså Rashy My Boy, du vil kun blive bedre..😯 du er en af de bedste i verden Pt. Keep up the good work My boy..❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Flyvende United smadrer Leicester på Old Trafford

Næste artikel

Ten Hag: Bruno Fernandes spillede en fantastisk kamp

ANNONCE