Flyvende United smadrer Leicester på Old Trafford

Manchester United vandt overlegent 3-0 over Leicester City på Old Trafford, hvor Rashford igen var skarp.

Manchester United havde søndag eftermiddag en god mulighed for at trække væk fra Newcastle og tættere på toppen af Premier League. Det udnyttede de også.

Kampen startede ellers med et sløvt Manchester United hold, hvor Leicester kom frem til flere gode chancer.

David de Gea jagtede sit 180 cleansheet og fik lavet nogle fremragende redninger derinde. Og selvom United så sløve ud, så er der en mand, der ikke kan stoppes.

Marcus Rashford var igen (igen) på pletten og fik efter 25 minutter sparket bolden i mål – og det fik Manchester United lidt i gang, dog forblev pauseresultatet 1-0.

Manchester United havde dog ikke tænk sig at fedte sejren hjem i anden halvleg. De kom ud med fuld kraft.

Efter 56 minutter kunne Rashford kalde sig for dobbelt målskytte, da han fik en bold sendt i dybden af Fred og eksekverede med stor sikkerhed.

De røde djævle badede også i chancer i anden halvleg, og efter et fremragende opspil kunne Sancho lægge bolden ind til 3-0.

Manchester United blev ved at presse på, og der kunne sagtens være lavet 4-5 mål i kampen, hvor især Weghorst viste, at han ikke er lige så skarp som Rashford.

Rævene formåede dog at holde en større ydmygelse væk, og dermed tager United tre point efter tre mål med fra kampen.

1 kommentar
  1. Yihaa så lykkedes det endeligt at “dræbe” kampen med især det fremragende 3-0 mål…wow siger jeg bare🤩

Mht De Geas cleen sheet rekord.. mener altså det var nr 179 og ikke 180 stk…?!

Men hvor var det en exceptionel god 2.halvleg i dag, helt fantatiske 25-30 min især hvor gæsterne blev trykket helt ned under græsset, mere af det tak.

Men må desværre igen konstatere at Weghorst er et fejlcast, jeg får næsten ondt af ham som kommentatorerne også var inde på….Weghorst kæmper røven ud af bukserne Ja den ros skal han have, men teknisk, fysisk og afslutningsmæssigt er han et eller to niveauer under resten af holdet, det går alt for langsomt både i bevægelse og positionering, hans fysik er trods størrelsen heller ikke noget at råbe hurra for, de to første simple pasninger i dag glippede og man tænkte bare åh nej, men han fik dog spillet sig en smule op heldigvis…men hans afslutningsteknik er håbløs igen i dag, kæmpe direktør for anden kamp i træk, men igen ingen mål, det er bare ikke godt nok, han passer bare ikke ind i det lynhurtige kombinationsspil og virker som en hund i et spil kegler, hvis ikke han arbejdede så hårdt ville det føles som 10 mod 11.

Men Rashford…man kniber sig efterhånden næsten i armen, han er som et nyt indkøb i forhold til sidste sæson, hvor er han vild, og Sancho begynder at rykke på sig nu, når han rammer topniveau sammen med Rashy og forhåbentlig Martial snart så har vi Premier League farligste front trio….uha dada det bli’r vildt.

Shaw er ligaens bedste venstre back, sammen med Licha som er så tæt på at score på hovedet trods sine 175 cm er de suveræne i dag, ja selv Lindeløf så sikker ud og når Dalot er tændt som i dag er vores offensive forsvar imponerende, Dalot skulle jo have scoret med venstre skøjten i dag, men er tilgivet når han uden problemer overlader højrebacken til en offensiv Wan Bissaka som bidrog positivt da han blev indskiftet og bare køre venstre back positionen sikkert hjem.

I alt i alt….smukt og tusind tak for opvisningen.

Ps: Hvem forudsagde Forøvrigt 2 mål fra Rashford og 1 mål fra Sancho idag…😎👍