– Rashford kunne have fået en skideballe

Marcus Rashford blev den store helt, da United i aftes avancerede til kvartfinalerne i Europa League. Men han skal være meget lettet over, at det lykkes ham at score, mener Roy Keane.

Den tidligere United-kaptajn Roy Keane er en stor fan af unge Marcus Rashford, men han mener, at angriberen skal være glad for at det lykkes ham at score. For ellers kunne han godt have forventet en tur i omklædningsrummet efter kampen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Man ville have givet ham en tur i omklædningsrummet, hvis ikke han havde scoret det afgørende mål. Han brændte nogle store chancer. Til hans forsvar så lærer han stadig. Hans fart er fantastisk, og det hjælper ham til at komme til chancer, siger Keane til ITV.

– Han bliver dog nødt til at forbedre sine afslutninger. Spillere der er så hurtige bliver hurtigt lidt for afhænginge af det. De bliver dog nødt til at blive ved med at træne og lære at træffe de rette beslutninger. 

Målet i går var Rashfords andet på fem dage. Det kan være, der bliver behov for flere, hvis Zlatans skade er så slem som frygtet.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Mourinho giver skadesopdatering

Næste artikel

United møder Celta Vigo i EL-semifinalen

ANNONCE