Rashford lærer af rutinerede stjerner

Marcus Rashford siger, at både Zlatan, Rooney og Carrick er til stor hjælp for de unge spillere.

Han indtog den store scene med storm, da han noget overraskende fik chancen i angrebet i sidste sæson. Vi skal dog huske på, at Marcus Rashford fortsat kun er 18 år, og derfor er der uden tvivl en masse at lære endnu.

Nu siger han selv, at meget af den værdifulde læring, han har brug for, kommer fra tre af truppens mest rutinerede spillere. Både Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic og Michael Carrick er nemlig gode til at give råd til det unge stjerneskud. 

– Det er fantastisk at kunne lære fra dem begge. Én som Carrick er også en stor læremester. Det handler for mig om at suge så meget rutine til mig fra nogle af verdens bedste, siger Rashford til MUTV.

– De har vundet så mange store trofæer. Jeg tror, at Zlatan er oppe over 30 nu, mens både Rooney og Carrick også er to af de mest dekorerede spillere overhovedet. Det er ikke kun mig, der lærer, men alle unge spillere i truppen er glade for dem alle tre. 

Spændende med Pogba

Foruden Zlatan, har Manchester United som bekendt netop færdiggjort transferen af Paul Pogba. Det glæder Rashford, som ser frem til at spille sammen med en af Europas bedste midtbanespillere. 

– Han har det hele. Han kan gå med i det offensive spil, han kan dæmpe spillet, han kan score mål, han kan skabe chancer og han kan forsvare. Han er en all-round spiller, som virkelig bliver en gevinst for Manchester United. 

Rashford siger, at man sagtens kan mærke til træning, at der er kommet utrolig meget kvalitet ind på holdet hen over sommeren. Niveauet er simpelthen bare steget og steget. 

– Efter alle spillere er kommet tilbage, så er intensiteten også steget kraftigt. Alle er helt klar til den nye sæson, og der er en enighed i truppen om, at vi kan præstere noget rigtigt stort i den kommende sæson. Det er en meget spændende tid for alle. 

Rashford og Manchester United indleder sæsonen med udekampen mod Bournemouth søndag. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Kampe flyttet - Liverpool-kamp spilles mandag

Næste artikel

Zlatan er åben for to eller tre år i United

ANNONCE