Rashford om potentiel ligacup-triumf: Kan skubbe os i den rigtige retning

Marcus Rashford tror på, at en potentiel sejr i ligacuppen kan skubbe Manchester United til at opnå endnu mere i denne sæson.

Manchester United har ikke vundet et trofæ siden 2017, hvor klubben vandt Europa League.

Onsdag aften spillede de røde djævle sig videre til kvartfinalen i ligacuppen. Det får Marcus Rashford, der scorede det andet mål i onsdagens 2-0-sejr over Burnley, til at drømme om det første trofæ i seks år.

– Vi er med i enhver turnering for at vinde. Den her er god at vinde. Ved at vinde (ligacuppen, red.) i februar, kan det skubbe dig til at opnå endnu mere i en sæson, siger Rashford til Sky Sports efter kampen.

Angriberen var glad for at være tilbage på grønsværen igen for første gang, siden England røg ud af VM i Qatar.

– Det er dejligt at spille igen. Det var en svær kamp, og derfor er det godt, at vi fik en sejr, som vi kan tage med ind til vores næste kamp, siger den 25-årige englænder.

– (Exittet fra VM påvirker dig, red.) følelsesmæssigt, fordi det var så skuffende en følelse at blive slået ud. Så man skal løfte sig selv op.

– Der er ikke tid til at have ondt af sig selv. Man skal ud at hente resultater, og det gjorde vi heldigvis, siger Marcus Rashford ovenpå onsdagens sejr.

Angriberen er i denne sæson noteret for ni mål i 20 kampe for Manchester United i alle turneringer.

Forrige artikel

Burnley-manager Kompany: Uniteds mål var flot udført

Næste artikel

OldTrafford.dk giver fem bud på forventningerne til sæsonen

ANNONCE