OldTrafford.dk giver fem bud på forventningerne til sæsonen

Bolden er igen begyndt at rulle i klubfodbold. I den forbindelse har vi på OldTrafford.dk forsøgt at kigge ind i den anden halvdel af sæsonen, hvor fem medlemmer af sitet vil give deres besyv på et spørgsmål.

Manchester United var onsdag aften i aktion for første gang siden afslutningen af VM i Qatar. Her spillede de røde djævle sig videre til kvartfinalen i ligacuppen med en 2-0-sejr over Burnley.

Men hvad kan vi som United-fans forvente os af den resterende del af sæsonen? Det vil fem medlemmer af sitet give deres bud på i denne artikel.

Sonny Bitsch, grafiker

– Ovenpå Cristiano Ronaldos afgang ser jeg gode muligheder for, at vi for alvor får Erik ten Hags United at se. Jeg er stor fan af Ronaldo, og er det stadig, trods alt der er sket. Men det vil utvivlsomt give United et bedre presspil uden ham i front. Derfor forventer jeg et aggressivt United-mandskab, der er hurtigt bolderobrende og kampdominerende. Måske ikke i resten af december og januar, men i løbet af februar skal vi kunne se, hvad Ten Hag vil med holdet. Også på resultattavlen.

Jesper Provstgaard Kristiansen, skribent

– Min forventning er mere stabilitet i resultaterne, spillet og i særdeleshed udtrykket i kampene. Meget af Erik ten Hags spillestil er lagt op på den rigtige attitude og udstråling. Jeg tror, at han får held med at få det implementeret endnu mere ved spillerene.

Martin Bonde Andersen, skribent

– Jeg er faktisk overvejende optimistisk i forhold til resten af sæsonen. Jeg stoler på Erik ten Hag. Det føles som om, vi endelig har fået en træner, som har evnerne og mentaliteten til at kunne bære det pres, som trænersædet i Manchester United medfører. Men det er jo sagt før. Til gengæld ser jeg Cristiano Ronaldos larmende exit som en kæmpe gevinst for holdet. Hvis vi får en kompetent angriber ind til januar, tror jeg, Champions League-fodbold i næste sæson er en realistisk mulighed.

Rasmus Lykke Therkelsen, skribent

– Jeg har virkelig svært ved at forudsige, hvordan Premier League-billedet ser ud efter VM-pausen. Er Arsenal stadig det bedste hold? Hvornår kommer City for alvor i gang? Bliver Liverpool ved med at skuffe? Kan Newcastle stadig overraske? Og vigtigst og mest væsentligt af alt; hvor langt er Erik ten Hag kommet med sit projekt?

– Jeg tror naivt og kompromisløst på, at Ten Hags projekt er det helt rigtige for Manchester United. Og jeg tror også på, at jo mere han får implementeret, jo bedre bliver det. Vinder United mesterskabet i år? Nej, det ville være en decideret sensation. Før sæsonen havde jeg ikke regnet med en top-4-placering, men nu synes jeg virkelig, det ser ud til, at der er noget at komme efter. Jeg synes ikke partout, at konkurrenterne nødvendigvis ser bedre ud end os. Min umiddelbare forventning er faktisk, at vi bliver treer. Famous last words. I know.

Christian K. Nissen, podcastvært

– Personligt tror jeg, at resten af sæsonen ser positiv ud. Det virker til, at Erik ten Hag har fået mere styr på organisationen bagtil og derudover virker spillere som Marcus Rashford og Bruno Fernandes til stille og roligt at have genfundet formen.

Forrige artikel

Rashford om potentiel ligacup-triumf: Kan skubbe os i den rigtige retning

Næste artikel

Ten Hag: Wan-Bissaka gjorde det fantastisk

ANNONCE