Rashford trækker sig fra landsholdslejren med skade

Marcus Rashford har forladt den engelske landsholdslejr med et mindre ankelproblem. Nu vil han fokusere på at blive spilleklar til den første runde i Premier League.

For godt en uge siden var der tre United-spillere i den engelske landsholdstrup forud for deres to kampe i Europa Nations League mod Danmark og Island.

Nu står Mason Greenwood tilbage som den eneste røde djævel efter at både Harry Maguire og Marcus Rashford har forladt lejren.

Manchester United har på deres officielle hjemmeside i dag meldt ud at Marcus Rashford har en ankelskade af lettere karakter, men at man ikke vil tage chancen for at forværre skaden ved at lade ham spille for landsholdet senere i denne uge.

Det er som bekendt kun to uger siden at sæsonen sluttede for Manchester United med nederlaget til Sevilla i Europa League, og det har vist sig ikke at være tid nok for Rashford til at komme sig over sin ankelskade, som han allerede bar på i de seneste af Uniteds kampe i den netop overståede sæson.

Rashford har spillet med skader før de seneste par år, og det vil være bedst for både United at England at få Rashford tilbage til fuld fitness og skarphed, en tilstand vi måske ikke har set ham i 2020.

Rashford selv melder på sociale medier at han er ærgerlig, men anerkender at det er den rette beslutning:

– Jeg har aldrig lyst til at svigte det her hold [Englands landshold, red.], men de her kampe kommer bare lidt for tidligt for mig. Jeg prøvede mit bedste at blive klar men kunne ikke, nu må jeg fokusere på at komme op på mit stærkeste niveau til starten af sæsonen. Held og lykke gutter, jeg hepper på jer hjemmefra.

Rashford har godt og vel 20 dage til at forberede sig på Premier Leagues tilbagevenden. United møder Crystal Palace på Old Trafford den 19. september.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

OT.dk talentspejder: Donny van de Beek

Næste artikel

Sky Sports: Van de Beek har bestået lægetjek

Relaterede artikler
Total
0
Share