Rashford tvivlsom til Bournemouth opgør

Marcus Rashford meldes syg op til Bournemouth opgøret, mens Varane er i fin form og Scott McTominay nærmer sig comeback.

Sæsonen lakker mod enden, og Manchester United kæmper med næb og klør for at sikre sig en plads i top-4 i Premier League. Lørdag går turen til Bournemouth i sæsonens sidste udekamp. De befinder sig på nuværende tidspunkt på en 14. plads og er sikret endnu en sæson i Premier League, så det skal være en overkommelig opgave.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sidste uge blev Wolverhampton slået på hjemmebane, selvom det var uden en skadet Marcus Rashford. I løbet af ugen er han dog vendt tilbage til træningsbanen, og lignede en mand der var klar til at spille. Men på fredagens pressemøde forud for opgøret har Erik ten Hag alligevel meldt målmageren tvivlsom.

– Rashy trænede hele ugen, men i dag har han fortalt at han ikke har det så godt, så han er syg. Vi må se hvordan han kommer sig i løbet af dagen og se i morgen.

I positive nyheder er Scott McTominay tilbage, og Raphael Varane er også i fin form efter hans comeback mod Wolverhampton.

– Så en positiv ting; Vi har Varane som helt bestemt er tilgængelig, Scott deltog i træningen. Når den sidste træning går godt, så vil han være tilbage.

 

Marcus Rashford har 16 mål i 33 Premier League kampe, og alle ville nok ønske han var klar til sæsonens sidste kampe.

2 kommentarer
 1. Hmm med den nedadgående form Rashford har været i lidt for længe nu desværre vil det nok ikke gøre den helt store forskel.

  Super ærgerligt at både Rashford Casemiro og Eriksen har ramt et formdyk stort set samtidigt her i den vigtige slutspurt.

  Newcastle sikrede fortjent sin top 4 placering i går ved at feje Brighton af banen og derfor er jeg pessimistisk omkring Uniteds slutplacering.

  Tror desværre vi mister 4. pladsen til et stærkt spillende Liverpool i de sidste runder, håber selvfølgelig inderligt at jeg tage fejl.

  FA Cup finalen frygter jeg også, den måde City smadrede Real Madrid på i Champions League var skræmmende, tror desværre City tager The Treble hjem i år.

  GGMU

  1. Jeg må indrømme at jeg også har været en anelse pessimistisk, omkring den 4.plads, men vi har stadigvæk fat i den lange ende.
   – vi har 3 kampe til at få 6 point, og to af de kampe er på hjemmebane, og den på udebane er bestemt muligt at få en sejr i
   – Liverpool har også et nemt program, men de skal stadigvæk vinde begge to/skrabe min. Ét point mere i hus end os, med én kamp mindre.
   – Defensiven er altså skarp. Har den faktisk været hele året, især på hjemmebane, selvom vi føler det har sejlet til tider.
   – Angrebet/motivationen så bedre ud mod Wolves, så de skal nok få sparket de mål ind, som det kræver at få sejre

   FA cup finalen er en bonus. Tænk at kvalificere sig til begge finaler. Og hvem ved, hvem og hvad City stiller op med. Tør de satse, en uge inden CL finalen!

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Podcast: Optakt til Bournemouth og transfertalk i studiet

Næste artikel

Officielt: Phil Jones er færdig i Manchester United

ANNONCE