Officielt: Phil Jones er færdig i Manchester United

Phil Jones er færdig i Manchester United når hans kontrakt løber ud, og hvad der venter i fremtiden er endnu uvist.

Tidligere på ugen kom det frem at Phil Jones er fortid i Manchester United når hans kontrakt udløber til sommer. Og nu har klubben bekræftet at den 31-årige englænder forlader klubben efter 12 år.  Alt i alt blev det til 229 kampe for De Røde Djævle, og hans sidste kamp blev mod Brentford i en 3-0 sejr sidste år.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Jones har sat nogle ord på hans tid i klubben i et længere interview.

– Det har været meget svært de sidste par år. Det kan man ikke benægte. Det kan man ikke gemme sig fra. Min familie har været absolut instrumental i at mig holde på den smalle sti, og holde mig fokuseret, på at blive fit og forsøge at spille mere.

– Jeg har savnet at spille fodbold. Jeg har savnet det. Du vokser op med at spille fodbold, og alt du vil er at spille fodbold. Det er alt jeg har kendt fra så ung en alder, det er hvad du elsker at gøre som arbejde. Jeg har været heldig nok til at gøre det, selvom det ikke har været så meget som jeg gerne ville.

– Jeg har arbejdet rigtig hårdt. Der er ikke en sten jeg ikke har vendt. Jeg forsøgte at komme tilbage så hurtigt som jeg kunne, hver gang jeg var ude i de sidste par år. Jeg tror et højdepunkt for mig, var den Wolves kamp [da han kom tilbage fra skade sidste år], da jeg kom tilbage. Det var bare et øjeblik, som jeg aldrig vil glemme. Det giver mig gåsehud nu, når jeg tænker på det. Jeg mener, jeg arbejdede så hårdt, for at nå det niveau af fitness.

– Det var et stort moment i min karrierer, og fansene, den dag, var fantastiske. Den kærlighed de vidste mig for den kamp, den passion de vidste var sensationel. Og jeg kan ikke takke dem nok for det. De har været en konstant støtte gennem min tid her.

 

Han har også selv udgivet et brev til fans på twitter:

Hvad der venter for Phil Jones i fremtiden er på nuværende tidspunkt uvist.

2 kommentarer
  1. Jones er på sine bedste dage helt klart en Premier League spiller, men der er for langt imellem hans topform og tror ikke han i den alder pludselig får en eller sågar to skadesfri sæsoner med hans historik taget i betragtning, tror desværre løbet er kørt for hans karriere…..super synd for ham.

    Tak for din indsats, synd og skam det ikke blev til mere.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Rashford tvivlsom til Bournemouth opgør

Næste artikel

Optakt: Udebaneforbandelsen skal hæves

ANNONCE